Welkom bij Janssens Alusystems

Wie een serre of veranda wenst aan te kopen gaat hiervoor behoedzaam en doordacht te werk.

Een degelijke veranda staat immers borg voor een leven lang woonplezier en biedt een blijvende meerwaarde aan uw woning. De hedendaagse tuinkamer is een staaltje van creatief en technisch vernuft.


De realisatie ervan is dan ook werk voor specialisten, die alle mogelijke consequenties - technisch, financieel én praktisch - kunnen inschatten, zodat onprettige verrassingen uitgesloten worden. Bij JANSSENS NV kan u terecht voor betrouwbaar advies. Onze meer dan 57 jaar ervaring en kennis staan borg voor uitstekende realisaties, wij bieden tevens een totaalconcept aan dat tot in de kleinste details volledig op maat kan worden uitgewerkt. Met ons eigen Ancona verandaysteem zijn de mogelijkheden qua vormgeving en uitrusting zeer uitgebreid. Of men nu kiest voor een klassiek of modern ontwerp, een victoriaans model, of een veranda die volledig geïntegreerd wordt in de woning, men is steeds verzekerd van optimale thermische en constructieve eigenschappen. Onze medewerkers ontwerpen telkens opnieuw een verrassende, vernuftige constructie, volkomen in harmonie met het huis én naar de wensen van de klant.
Op deze site kan u meer informatie vinden over onze firma, het verandasysteem en enkele realisaties. Wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan onze toonzaal te Lier waar u ook terecht kan voor gratis advies.  (Zie contact voor adresgegevens en openingsuren)